Larssons bygg

Vi på Larssons snickeri hjälper dig med allt från renoveringen till det nya trädäcket! Alltid med ett leende på läpparna.

Hanterkare i Jönköping

Är det dags för att renovera huset? Vi vet att en husrenovering är en omfattande process och hjälper dig gärna med att utföra den. Vi tar oss an stora som små projekt i Jönköping med omnejd.

Våra tjänster

Renovering

Vi hjälper dig att renovera i ditt hem. Allt från kök till badrum. Om du har en färdig idé så kan vi förverkliga den – annars hjälper vi dig på vägen att hitta hur ditt nya hem ska se ut!

Målning & tapetsering

Vi hjälper dig att måla och tapetsera i ditt hem. Om du har en färdig idé så kan vi förverkliga den – annars hjälper vi dig på vägen att hitta hur ditt nya hem ska se ut!

Bygg

Dags att bygga uteplats eller kanske utbyggnad av huset? Vi kan hjälpa dig med alla byggprojekt, stora som små. Larssons har även lång erfarenhet av att bygga nyproduktion.

Vi förverkligar din dröm!

Vi på Larssons bygg finns här för att förverkliga dina drömmar. Inga projekt är för små eller för stora utan hör av dig så skissar vi tillsammans på din dröm! Tryck på knappen nedan för att få en offert skickad till dig.

Vilka är vi på Larssons?

Mitt namn är Erik och jag driver Larssons Bygg – allt från snickeri till hantverk. Företaget startades redan 1953 av min far Bengt Larsson.

Redan som 16-åring började jag arbeta som lärling för min far på Larssons och under ett par år lärde han mig allt han kunde – hantverk från grunden!

Idag leder jag ett team på 15 hantverkare som jobbar i och runt Jönköping. Vi jobbar med allt från husrenoveringar, till målning och tapetsering men även större uppdrag som nyproduktion av villor.

Vill du veta mer om oss? Använd formuläret nedan för att kontakta oss.

Kontakta oss

Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss på Larssons bygg. Använd formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt!

Dags att förverkliga din dröm?

Fyll i uppgfiterna nedan och beskriv ditt projekt så återkommer vi så snart vi kan med en offert på ditt nästa projekt. Tack för att du väljer Larssons bygg!

Dags att ta nästa steg?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt. 

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din upplevelse.