E-handel

E-handel som säljer

Insite hjälper er att ta nästa steg i er försäljning på nätet. Med lång erfarenhet av kombinationen WordPress, Elementor och Woocommerce bygger vi e-handel som presterar och genererar fler affärer. Vi levererar nyckelfärdiga lösningar med betalningsalternativ så som kreditkort, Klarna och Swish.

Funktionalitet

Insite producerar funktionella hemsidor som ger besökaren en snabb och säker upplevelse men som även gynnas i Googles rankningar. Genom att optimera allt från bilder till CSS och JavaScript skapar vi sidor som laddar blixtsnabbt. I så kallade Lighthouse tester kommer vi oftast i nivå med eller till och med över Sveriges mest etablerade byråer.

Skapa intäkter

Insite ser din nya hemsida som ett skyltfönster ut mot befintliga och potentiellt nya kunder. Vårt jobb är att se till att de först och främst hittar in till din verksamhet men sen även kan konvertera besöket till faktiska intäkter. Allt hänger ihop och första steget är en välbyggd hemsida som skapar kontaktytor mot dina kunder.

Varumärkeskännedom

Genom att låta Insite producera din nya hemsida kommer du inte bara få en funktionell hemsida som skapar intäkter. Vi ser även till att vårt arbete höjer närvaron för ditt varumärke och ger det starkare. Både på nätet och ute i ”vanliga livet” – Både på kort och på lång sikt. Din hemsida är första intrycket ditt företag ger!

Priset beror på hur många produkter du vill ha på sidan samt om vi eller ni ska lägga in dessa. En produktion av en ny e-handel med unik design och upp till fem produktkategorier startar på 30.000:- ex moms.

Självfallet! Vill du inte ha ett fast pris så kan vi jobba löpande med vår ordinarie timdebitering på 950:- ex moms / timme.

Istället för moderna kontor, flashiga möbler och anställda med häftiga titlar så väljer vi istället att satsa på kundkontakt och vad man faktiskt får för pengarna. Genom att hålla en mindre kostym kan vi hålla nere kostnaden upp mot 50% mot den klassiska byrån – detta utan att tumma på kvalitén!

Hos oss på Insite får du mycket för pengarna. Du får en hemsida producerad enligt konstens alla regler, med hög prestanda, till ett bra pris. Vi tror mycket på kundnöjdheten och kommer aldrig välja lämna en produktion förens du är helt nöjd. 

Till en början skriver vi ett avtal på det vi har kommit överens om. Detta är en trygghet för oss båda. Vi tar sedan 10% i handpenning innan produktionen startar. För att komma igång behöver ni ha en domän och ett webbhotell. Detta kan vi självklart hjälpa er med i och med vårt partnerskap med Loopia och WPEngine. Ni som kund står även för texter på hemsidan. Bilder kan vi hjälpa till med genom vårt stock-bibliotek.

Nej, det går bra att välja en annan leverantör. Dock rekommenderar vi verkligen vår partner WPEngine då deras prestanda är utöver det vanliga. Vi kan därför garantera bättre laddningstider och upptider än tex tjänster så som One.com. 

Dags att ta nästa steg?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt. 

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din upplevelse.