Vi levererar alltid!

Vi på TranCo har som motto att alltid leverera – både på vägarna och mot dig som kund. Vi har levererat gods i över fem decennier.

Transport i Trelleborg

TransCo är ett företag som jobbar med transport i Trelleborg med många års erfarenhet av transport av farligt gods, specialtransporter och containertransporter. Vi är strategiskt placerade i Trelleborg men kör över hela europa. 

Våra tjänster

Farligt gods

Transporter av farligt gods har specifika regler. Denna typen av transporter kräver kunskap och aktsamhet, främst med tanke på hur de farliga egenskaper många av lasterna innehåller. För att få transportera farligt gods så krävs utbildning och licens.

Specialtransport

Ibland kan man som företag vara i behov av att lasta och frakta saker som kanske inte vanligtvis befinner sig på vägen. Vi på Halléns Transport & Logistics AB har lång erfarenhet av specialtransporter. Exempel på en specialtransport kan vara att det du ska transportera inte får plats.

Containertransport

Behöver ditt företag någon som kan sköta er containertransport? Då kan vi hjälpa till! Vi på TransCo kan hjälpa er med containertransporter utav alla möjliga slag. En container kan som bekant innehålla många typer av olika produkter.

Vad kostar det?

Vi tar emot förfrågningar på alla uppdrag – inget är för stort eller för litet. Tryck på knappen nedan för att få en offert på din kommande transport.

Vilka är TransCo?

TransCo har levererat gods i över fem decennier. Ett familjeföretag genom generationer mot målet att alltid leverera. Vi är idag 19 chaufförer och 7 administratörer som ser till att alla logistik fungerar.

Vill du veta mer om oss? Skicka ett meddelande via formuläret nedan.

Kontakta oss

Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss på TransCo. Använd formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt!

Vi levererar ditt gods

Fyll i uppgfiterna nedan och beskriv transporten så återkommer vi så snart vi kan med en offert. Tack för att du väljer TransCo!

Dags att ta nästa steg?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt. 

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din upplevelse.